Complete verbouwing begane grond – Alphen

In opdracht van bewoners van een twee-onder-een-kapwoning in Alphen mocht Bouwservice Groenendaal een volledige begane grond gaan verbouwen. En in dit geval betekent volledig ook dat echt alles is vernieuwd, verbeterd en verduurzaamd.

Er werd gestart met het slopen van de genoemde begane grond. De volledige vloer werd verwijderd, alle radiatoren, een deel van de achtergevel, de keuken, alle binnendeuren enzovoort. Door de sloop kon de vloer perfect worden geïsoleerd, vloerverwarming aangebracht en vloerverwarming worden aangelegd. Een kunststof schuifpui werd in de achtergevel gemonteerd. Ook de muur van de bestaande toiletruimte werd gesloopt om deze ruimte groter en comfort verhogend te kunnen maken.

De stroomvoorziening is vernieuwd, een tegelvloer gelegd, een nieuwe keuken gemonteerd, nieuwe binnendeuren aangebracht en alle wanden zijn voorzien van nieuw stukwerk en in kleur geschilderd opgeleverd.

De oude situatie was behoorlijk gedateerd en mocht dus een complete metamorfose ondergaan. Bouwservice Groenendaal heeft dit project naar grote tevredenheid van de bewoners mogen leiden van het allereerste overleg tot en met een perfecte eind oplevering. Verder kwam er extra lof van de bewoners over de geweldige communicatie van Bouwservice Groenendaal gedurende het gehele project. Afspraak is afspraak bij Bouwservice Groenendaal.